zondag 24 november 2013

Faux fur coats: Cozy, warm and fashionable


Je ziet ze overal in verschillende lengtes, kleuren, patronen en met of zonder mouwen. Ze zijn  lekker om te dragen in de herfst en op wat minder koude en regenachtige winterdagen. Het fijne aan deze jasjes is dat je ze op heel veel verschillende manieren kunt combineren.

Om een wat chiquere look te creëren is een wat kortere faux fur coat mooi op een (wat strakkere) jurk met sexy hakken. Wanneer je voor een wat stoerdere look wilt gaan,  staat een faux fur coat super leuk op een leather look jeans met biker boots of stoere hakken. Ook kan je de faux fur coats zonder mouwen over een leren jack dragen. Zo hoef je toch geen dik gevoerd winterjack aan, heb je het toch iets warmer dan met alleen een leren jackje en het ziet er ook nog eens super leuk uit.

Een faux fur item trekt veel aandacht. Daarom is het belangrijk wanneer je faux fur draagt, dat je het combineert met andere texturen en materialen, anders wordt de outfit een beetje te druk en too much. Hieronder zijn een aantal voorbeelden van faux fur looks.



xx

Hebben jullie zelf faux fur items? Wat vinden jullie van faux fur?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten